Spiegel decoreren

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 024
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Wie heeft ideeŽn om spiegels te versieren/ decoreren.

Een spiegel rondom bespuiten met pur schuim ( bouwschuim voor isolatie) en het, als het droog is verven of spuiten met een kleurtje.
Janny Schoneveld.

En nog zo'n zelfde idee:

Om de spiegel purschuim spuiten en daar van alles instoppen zoals kurken, stukjes spiegel, kralen ketting etc. Ik heb het zelfs een keer gezien dat er kerstverlichting werd ingestopt. Door het uitzetten krijg je een leuke rand met bubbels erin, dat geeft een speels effect.
PS. Purschuim zet flink uit en denk om je kleding want je krijgt het spul er niet uit.
groetjes Marion

Jessie Steevens vroeg om tips om spiegels leuk te decoreren. Wijk eens af van de eeuwige klimoprand en bloemetjes en probeer bijv. het volgende: neem een mooie servet die bij het interieur van je toilet past, knip de gewenste figuurtjes uit. Smeer op een doorzichtig kaartraampje (een goede plastic zak doet ook wonderen!) een laagje Gallery Glass Crystal Clear (te verkrijgen bij o.a. Pipoos) en leg hier het stukje servet voorzichtig op. Smeer nu voorzichtig een volgend laagje op dit stukje servet. Op laten drogen en het geplastificeerde plaatje kan nu van het kaartraampje worden afgehaald. Knip eventuele randjes bij. Je kunt deze plaatjes nu (indien gewenst zelfs gespiegeld) op je spiegel plakken. Staat heel erg leuk!
Je kunt hiervoor ook de ouderwetse poŽzieplaatjes gebruiken. Wat je ook kunt doen als je toch lekker bezig bent: haal de wikkel van het handpompje (voor zeep) en plak hierop ook dergelijke afbeeldingen, krijg je een vrolijk geheel van!!
Succes ermee en de hartelijke groeten van Ira.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop