SpongeBob traktatie

Ingezonden door: Evelien van 't Hof
Knutselitem nieuwsbrief nummer: 074
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Een leuk idee voor een traktatie: een SpongeBob (luciferdoosje gevuld met 2 mini fruitella's rolletjes.)

Omwikkel het luciferdoosje met geel papier. Onderaan een strook van 2 cm wit papier (alleen op de voorkant). Daaroverheen een strookje bruin papier van 1 cm. aan de onderkant. Met zwarte stift kleine zwarte streepjes tekenen. Op de witte strook 2 driehoekjes: de kraag, met daartussen een stropdasje getekend met rode stift.
De ogen van 2 kleine witte stickertjes, een rondje met blauwe stift daarin met zwarte pupil. Omcirkel de ogen met zwarte pen en zet met dikke stift boven ieder oog 3 streepjes voor de wimpers
De mond: van een grote witte sticker( omtrek1 cm.) doormidden knippen. met zwarte pen 2 tandjes tekenen (die blijven wit) daaromheen met rood inkleuren en opplakken. Met gele stift nog 3 rondjes tekenen op het gele papier voor het spons-effekt.

Je kunt ook een masker van SpongeBob maken van een grote gele deksel (bijv. van printpapier dozen) Dit alles in het kader van een spongebob feest.

Samen een SpongeBob cakeje maken kan ook van cake, en een neus van banaansnoepje, gekleurde veters voor de armen, mond van zure matjes, ogen van smarties, dropveters, etc.

Bijv. een speurtocht: maak een grote SpongeBob. en fotografeer deze op een herkenbare route. kinderen moeten aan de hand van de foto's een route volgen, (en bijv. letters verzamelen)

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop