Surprise voor eigenwijs iemand

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 183-3
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik wil dit jaar een surprise maken voor iemand die erg eigenwijs is en nooit iets van een ander wil aannemen. Wie heeft het ultieme idee hiervoor?
Alvast bedankt.
Groetjes Anna


Maak een figuur van ijzerdraad met een enorme neus (wijsneus) die ze de lucht in steekt. Echt lekker overdrijven in de verhoudingen en desnoods voor het evenwicht je figuurtje iets achterover laten leunen, door de knieën. Eerst draadfiguur maken en vastzetten op een mooi blok hout, dan omwikkelen met tape en/of papier-maché, laten drogen en schilderen. Je zou er ook nog een 'trofee voor 's werelds grootste wijsneus' van kunnen maken.
Succes!
Mvg, Arianne Petit

Ik zou een stekelvarken maken van papier-maché. Als je bijvoorbeeld een plastic fles hebt, kun je die schoonmaken en de hals eraf knippen en droog maken en dan daar het cadeautje in doen. Dan de fles helemaal dichtmaken en beplakken met papier-maché, voor de pootjes kun je doorgeknipte wc rolletjes nemen en die ook bewerken met papier-maché. Als je dat gedaan hebt kun je lange satéprikkers erin steken. ( Dat zijn dat de stekels) .Dit laten drogen en dan verven en dit ook weer laten drogen. Dan kun je hem verder afwerken met kraaltjes als oogjes en hem verder versieren. Doe er een leuk stekelig gedichtje bij en je bent klaar.
Groetjes van Judith

Maak een uil. Dit dier staat toch bekend als een eigenwijs beest?
Succes en groetjes van,
Marian

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop