Surprisetentoonstelling 2017 a

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 232
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ook in 2017 werden er heel veel surprises gemaakt op de verschillende scholen in Nederland. En op de basisschool de Fontein in Hillegom hielden ze weer een surprisetentoonstelling. Hier worden alle surprises bij elkaar gezet zodat iedereen, ook de ouders, de knutselwerkjes kunnen bekijken.
Het was weer heel leuk om te zien wat er allemaal gemaakt is en iedereen kan weer inspiratie opdoen voor het volgende jaar. Ook jij want hier volgen wat foto's van de verschillende surprises.

Eerst een paar overzichten
Een mooie voetballer met het shirt van de favoriete club. Dit is een variant op de voetbalshirtsurprise die al op de site staat met dan nu het hoofd, armen en benen erbij. Een erg leuke surprise.


En nu een voetbalshirt maar dan met de lokale voetbalclub waar de ontvanger zelf voetbalt.


Een speciale vogel met prachtige kleuren. Misschien wel een een papagaai. Hij ziet er erg mooi uit en is met als basis een lege wasmiddellenfles goed te maken.


Dit heeft ook weer met voetbal te maken. Maar nu een tropey! Uitleg van zoiets vind je op beker eerste plats en dit soort surprises kun je ook voor andere sporten maken.


En een complete boksring.


Een tennisracket of badmintonracket. Lekker groot zodat hij goed opvalt.


Zie vervolg surprisetentoonstelling 2017

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop