Leren tekenen

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 111
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik kan totaal niet tekenen en ben blijven hangen op het niveau poppetje met 'harkhandjes'. Is er een site of zijn er mensen die me met wat eenvoudige tekeningetjes verder op weg kunnen helpen. Zodat ik toch enigszins goed voor de dag kom als ik voor mijn kinderen ga tekenen. Ik zie soms eenvoudige poppetjes of beestjes. Wie o wie heeft voorbeelden.
Met vriendelijke groet
Geeske O


Kijk eens bij kleurplaten, hier staan figuurtjes op de kleurplaten die niet al te moeilijk zijn om na te tekenen en met kleurtjes erbij kun je een pracht van een tekening maken. Een andere optie is het kopen van zo'n dik kleurboek waarin ook eenvoudig na te tekenen figuren staan. Succes denk ik met wat oefenen verzekerd.
Groetjes Jeanet

In de bieb vind je boekjes met in stappen uitgelegd om eenvoudige dingen te tekenen.
Kim

Hier een paar adressen voor websites voor tekeningen.
Feeen tekenen
En dan is er altijd nog de bieb. Ik heb al verschillende boeken met hele simpele tekeningen geleend van de bibliotheek. Een schrijfster is Christine Smith. Hoe teken ik ... wilde dieren, of Hoe teken ik ... insecten, of Hoe teken ik kleine dieren. Succes Penney

Er bestaan boeken die je op weg helpen om met eenvoudige basisfiguren leuke tekeningen te maken. De titel begint vaak met TEKEN EEN.... en dan volgt waar het boek vooral over gaat. Zover ik weet is het een serie van zes.
Hoop dat je hiermee aan de slag kan.
Lydia

**
** Zie ook: Leren tekenen
**

Ik heb bijgaand setje als kind ooit gekregen en heel veel gebruikt. Ik gebruik het nu ook nog vaak als ik met kinderen ga knutselen of tekenen.
Vriendelijke groeten,
Arianne
**
** Ik heb ze op de website gezet.
** Zie: Tekenvoorbeelden
**

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop