Theezakjes

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 117
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl

Ik heb ook nog een hele vracht theezakjes, wie weet hier iets mee te maken, als cadeautje voor oma, moeder, vader, opa, enz. Dit is voor groep 1/2. Dus niet de figuurtjes uitknippen! Dat kunnen ze bij de meeste theezakjes niet!
Alvast hartelijk bedankt!
Groetjes Marleen


Je kan de kinderen de theezakjes laten vouwen in een driehoek en dan een bloem van laten maken. Zo kan je een bloem krijgen van verschillende kleuren. Als middelpunt neem je dan ook een theezakje en de andere theezakjes plak je er overheen vast.
Je kan ook een fotolijstje maken door de theezakjes door midden te vouwen en deels over elkaar heen te plakken. Je hebt er dan wel veel van nodig, maar je hebt een uniek fotolijstje.
Colinda Veenstra

Leuk is het om het als zeepschaaltje te gebruiken en er zelfgemaakte zeepjes bij te maken. Mooi presentje voor moederdag! Zeepjes maak je met zeepvlokken (marseillese zeep) en gekleurde badschuim (een klein beetje) beide mengen, door de warmte van je handen smelten zeepvlokken en badschuim in elkaar. Maak het wat plat (ongeveer 1 cm) en steek er met vormpjes (koekjes) figuurtjes uit.
K1B Heide

Met de theezakjes kun je vouwsels maken b.v. vliegertjes en deze dan opplakken op een groot vel papier. Je kunt er ook een soort collage van maken door alle zakjes kriskras door elkaar op te plakken.
succes Anita

Een onderzetter maken. Je hebt nodig een rondje van papier, thee zakjes en plakplastic. Laat de kinderen de rondjes beplakken met theezakjes en de juf het plastic versieren. Een leuk knutsel idee voor een cadeau
groeten erica de jong

Plak ze allemaal aan elkaar voor een wandkleed. Dan krijg je een patchwork wandkleed. Is een heel leuk effect.
groetjes Marjon

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje