Bruiloft van collega

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 204-2
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik ben op zoek naar alles wat met het thema trouwen te maken heeft. Ik werk op een kinderdagverblijf en mijn collega gaat binnenkort trouwen. Wie heeft er leuke ideeŽn wat ik met de kinderen kan maken.
Marion


Zelf maak ik van crÍpe papier bloemen, vnl. rozen maar je kan ook andere vormen knippen. Je kan in de tuin of omgeving dunne stokjes zoeken en daarop je bloemen vastmaken met breiwol. Wil je het duurder maken, kan je electrische draad kopen. De zwarte is de dunste. Steel afwerken met groen crÍpe papier. Maak er een heleboel van en iedereen geeft aan het bruidspaar bloemen. Succes verzekerd.
Succes.
Lita

Maak een levenslied over je collega op een eenvoudig kindermelodietje met een leuk refrein erin. Laat de kinderen het refrein meezingen. Het is nog leuker als je je begeleid met een of ander instrument. Of laat je begeleiden.
Veel plezier en pret alvast.
Groetjes judith

Je zou met de andere leidsters een enorme bruidstaart van karton kunnen maken en deze laten versieren met bloemetjes van b.v. crŽpepapier door de kindertjes. Op deze manier werkt iedereen eraan mee om een leuk, zelfgemaakt cadeau te geven aan het bruidspaar.
Veel plezier met het knutselen en een fijne bruiloftsdag toegewenst,
Ineke van Overveld

Ben net terug van een bruiloft van mijn vriendin. Veel mensen kwamen met een traditioneel envelopje aan. Wel handig, maar ik vind het zelf altijd leuk om het geld te Ďverpakkení.
Dit keer heb ik een theeblad gekocht met 6 kleine vakjes waar je theezakjes, suiker e.d. in kunt zetten.
Ik heb hierin nu als een soort letterbak 2 aangeklede champagneglazen (als bruid en bruidegom) en een bruidsjurkje op een hangertje met wat leuke decoratiehartje van zilverkleur opgeplakt waardoor het een echt bruidskado werd. In de vakjes heb ik geld verpakt opgeplakt in decoratielint.
Alles gekocht bij de Action.
Dit idee kun je natuurlijk ook maken met kinderversieringen.
Succes ermee. Ik vond het leuk om te maken.
Groetjes Joke

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje