Thema voetbal

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 158
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik ben een trouwe bezoeker van deze site en ik knutsel ook zeer graag. Binnenkort organiseer ik een feest met het thema voetbal. Nu is mijn vraag of er ideeŽn zijn om de zaal aan te kleden?
Dank bij voorbaat.
Lukas


Wij hebben ook een keer een voetbalfeest georganiseerd thuis. Was een erg groot succes!!
Boven de voordeur had ik een groot vel gehangen met EMO-STADION. (wij heten van de achternaam Emo) Op de voordeur uiteraard ook de mededeling: NIET BETREDEN MET VOETBALSCHOENEN.
In de keuken had ik een tafel met drinken, snoep en chips ed. Natuurlijk compleet met prijslijst en het woord KANTINE boven de deur.
Iedereen had aan het begin een envelop met (nagemaakt) muntgeld. Zo kon iedereen zelf bepalen wat ze dronken/snoepten. Dit was trouwens ook het grootste succesnummer!! (Bovendien moesten ze natuurlijk ook goed uitrekenen om te kijken wat ze konden besteden en waaraan!)
We hadden de kinderen in 2 teams ingedeeld voor alle (voetbalgerelateerde) spellen. Het winnende team kreeg aan het eind ieders een beker (klein blikje sisi met een beker eromheen gemaakt: http://www.party-kids.nl/traktatie.asp?intCategorie=1&intNummer=2883 het verliezende team wel het blikje maar zonder beker. Ze hebben allemaal de 'beker' bewaard om de volgende dag mee naar school te nemen voor in de pauze. Zů trots waren ze er op!
Ik wens je heel veel succes met het feest! Hopelijk wordt het bij jullie net zo'n leuk feest als dat het voor ons is geweest!! Als ik er aan terugdenk kan ik er al weer van genieten...!!
Groetjes,
Anja Hendriks

Neem crÍpepapier en maak propjes die kun je plakken op een stuk rond karton en je maakt voetballen in de kleuren die je leuk vind.
Groetjes corrie de waardt woudenberg

Ook ik had onlangs het thema voetbal bij ons in de zorginstelling. Ik heb van groen behang papier (rollen gekregen van een schilder) geknipt in stroken als gras, onder in de zaal en gang gedecoreerd.
Daarnaast heb ik ballen geknipt van zwart en wit karton en deze opgehangen in de zaal voor het raam en aan het plafond. Ik had twee kleine kinderdoeltjes, in de zaal.
(bewoners mochten ook panel schieten). Hiernaast posters van voetbalverenigingen opgehangen. Had bijv de grote verenigingen aangeschreven, en zo kreeg ik diverse posters thuis gestuurd.
Als het om een bepaalde club gaat, kan je ook nog bijv een etalage pop met het tenue in de zaal zetten, voetbaltas, schoenen ed gebruiken. Fluitjes, beamer met wedstrijd spelen, enz, enz.
Hopelijk heb je er iets aan.
Groet Joke Bloem

Maak van papier een ballenslinger met de kleuren van je club.
Arja

U kan de outfit van alle speller(tje)s aan de muur hangen. (truitjes)
Op de tafels kleine vlaggetjes in de kleur van de ploeg, ballonnen in kleuren van de club .vb. zwart - geel, wit - rood, enz.
De tafellakens en servetten kun je ook in deze kleuren aanpassen. vb. het laken in het rood en de servetten in het wit of andersom. De drankbonnetjes kan je eventueel opmaken als de rode of gele kaart.
Zijn er kleine kinderen dan kun je een kinderhoek maken met kussens in de vorm van een voetbal of van stof met voetbalpatroon. Je kan ook een doel in een hoek van de zaal zetten, zodat ze een lees en speelruimte hebben.
Marleen

Ik heb een idee. Ik heb ook eens een feestje gehad, met het thema voetbal. Verzamel oude voetballen en snijdt deze door. Leg er plastic folie in en dan heb je een leuke chips schaal.
Ook vind je veel in de winkel zoals slingers, ballonnen en bordjes. Ik hoop dat ik je al een klein beetje op weg hebt geholpen.
Groetjes marijn

Je kan bv een paar voetballen zelf maken en ook voetballers ophangen en weet je wat je nog kan doen: je kan het aan een voetballer vragen als hij een tenue of bloesjes kan geven van zijn ploeg.
Esther

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop