Origineel trouw cadeau

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 165
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Binnenkort gaat een collega trouwen. In de afgelopen jaren zijn veel mensen getrouwd en dus hebben we intussen het 'hartjes aan de boom hangen' thema wel gehad. Heeft iemand een idee om een leuk cadeautje te geven waarop iedereen zijn wens kwijt kan?
Dank jullie wel.
Groetjes, Juliette


Bij de laatste bruiloft die wij hebben meegemaakt, moest ieder stel/ gezin of éénling, een wens op een groot vel papier schrijven en hier gingen we dan in 'aloha' stijl mee op de foto (de mannen een zomerse hoed op en de dames een bloemenslinger om) Hier kun je naderhand een leuke fotocollage van maken of een digitaal fotoboek.
Succes.
Groeten Tineke

Neem een even tafelkleed en laat iedereen zijn wens daar op schrijven.
Laat iedereen iets mee nemen bijv: pepermunt ander snoepgoed of allemaal een bloem of iets wat ze als eten heel lekker vinden Doe er een wens aan en je naam.verzamel dit voor dat het feest begint, en overhandig dit tijdens het feest aan het paar.
Je kan er ook nog een lied bij maken.
groet Heidy

Wat wij heel leuk vonden en later ook met onze kinderen (8 en 6) gedaan hebben, was ballonnen met helium laten vullen bij een feest winkel en daaraan kaartjes laten hangen met een eigen berichtje of wens eraan.
Fiudo Breuer

Wat heel leuk is om te geven, is een magneetbord waar iedereen op kan schrijven! Ik weet zeker dat dat een leuk cadeau is!
Groetjes, Ramin

Ooit gezien op een trouwerij.
De wc-deur van het bruidspaar uit hun huis gehaald en daar kon je wat op schrijven. Kunnen ze later nog eens rustig nalezen :)
Succes, Joke

Neem de deur uit het toilet en laat alle genodigden er een wens met hun eigen naam opzetten. Bij elke toiletbeurt heb je weer schik wat er allemaal op de deur geschreven en/of getekend staat.
Janine de Rijk

Wij hebben op een wit tafelkleed al onze wensen met stiften textielverf geschreven. Je kan dit ook borduren. Als je verf gaat gebruiken wel eerst het tafelkleed wassen zodat de verf niet bij de eerste wasbeurt weer weg is.
Groetjes, Leny

Bij het huwelijk van mijn zuster, gebruikte ze een blad van een boom, getekend op papier en bij het huwelijk van mijn neef gebruikte ze het jaartal (in jullie geval 2012) die je aan 3 zijdes kan beschrijven en één zijde plakken in plakboek. En daar kon je je wensen invullen aan het bruidspaar.
gr. Josette

Geef iedereen een vel papier en laat ze daar iets leuks op maken. Verzamel dit in een map en overhandig dit als cadeau. Iedereen kan zijn of haar gelukwensen op een eigen creatieve manier op het papier kwijt.
Corine de Ruiter

Zeg is het misschien niet leuk om een foto album te geven, met daar bij jullie foto 's en wensen. Daar kun je nog andere leuke dingen bij schrijven en plakken. Zo blijft het een mooie herinnering !
Groetjes Dymphy

Wel veel werk: maar onze schoondochter kreeg dat van haar (2) klassen. Een woondeken met allerlei lapjes en glitters versierd, met de namen van de gevers erop geborduurd. Gebruik veel felle kleurtjes!
Gr en succes
Corrie van der Steen

Wij hebben een schilderij gemaakt. Zie pagina 50 Jaar getrouwd
Gr. Gerrie

Koop of maak een wit tafelkleed en laat iedereen met een textielstift een wens met naam op het kleed schrijven. Daarna even strijken om het onuitwasbaar te maken.
veel plezier
Jetske Roosen

Koop een mooie grote spiegel met watervaste stift en laat iedereen daar iets op schrijven.Succes Wies
Vriendelijke groet Wies.

A/ Laat iedereen iets leuks op een a4tje schrijven of knutselen en die verzamel je in een leuk boekwerk.
B/ Geld in ballonnen doen en als je met een paar man bent dan kan ieder een of 2 ballonnen geven. Je kunt ze als een boeket in een hoge pot zetten die je ook nog kunt versieren of met zilverfolie erom.
Gr Bo

Wij hebben ooit voor een collega het volgende gedaan: hun cadeauwens was het bekende envelopje, dus hadden 'wij' (de collega’s) een grote doos enveloppen besteld en elke envelop gevuld met afwisselend geld en gelukwensen (zelf gemaakte kaarten, Liefde is...-printjes). De collega in kwestie heeft enorm moeten lachen!
Succes!!
Groetjes, Kirsten

Ik heb ooit voor mijn verjaardag een leuk cadeau gehad. Ik was op vakantie jarig. Ik kreeg een camera cadeau... maar dat was niet alles.
Al mijn vrienden, familie en kennissen hadden een speciale boodschap opgenomen. Een traantje was dat wel waard. Dit hebben we later ook gedaan op een bruiloft van vrienden van ons. Het is leuk om filmpjes te maken met een speciale wens. Deze kun je later kopiëren op een dvd.
Je kan er heel veel creativiteit in kwijt.
Veel plezier en suc6
Groetjes,
marijn

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop