Trouwkaarten ontwerpen

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 020
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik zoek leuke originele ideeŽn om zelf mijn trouwkaarten te maken.

Ik las van je oproep voor ideetjes om zelf kaarten te maken voor de bruiloft.
Vorig jaar heb ik romantische trouwkaarten gemaakt voor mijn schoonzus. Onderkaart was een ovaal, met fijn embossingwerk aan de rand. Daarop hadden we de tekst laten drukken. Daarboven op was een tweede ovale kaart, aan alle kanten een cm. kleiner, hierop had ik beide namen en de datum embost. Kaarten zaten aan elkaar d.m.v. een lintje wat bovenaan gestrikt werd.
Je zou dat zelfde ook goed kunnen doen met mooi prikwerk, ik ben er achter dat je de embossing schablonen ook kunt gebruiken voor prikwerk.
Afgelopen voorjaar waren mijn ouders 40 jaar getrouwd en wilden mensen uitnodigen. Daarvoor had ik een oude foto genomen (van de bruiloft destijds), gescand op de computer, en daarna uitgeprint. Kaarten in bijpassende kleur gekocht, ovaal uitgesneden aan de voorkant en de foto daarachter geplakt nadat ik op de kaart een mooie rand had geembost. Binnenkant van de kaart met behulp van de computer van tekst voorzien. Tip: print de tekst op je kaarten vooraf. dus als de kaarten nog glad en ongevouwen zijn. Gemakkelijker voor het printen...
Succes ermee
Groeten, Annette Pors


Als ik ooit ga trouwen wil ik zelf mijn kaart ontwerpen d.m.v. een foto bijv. onze twee handen in elkaar gevouwen.
gr. Marion

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop