Vaderdag ideeŽn

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 189-3
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl

Vaderdag komt er volgende maand al weer aan en voor Moederdag is wel veel te vinden maar voor Vaderdag vind ik het altijd veel lastiger. Wie weet er nog originele ideeŽn voor Vaderdag.
Alvast bedankt
Janny


Maak van ieder kind een foto als ze ondersteboven aan het klimrek hangen. Laat de foto afdrukken met de tekst "Papa, ik ben helemaal ondersteboven van je"
Laat de kinderen een fotolijstje knutselen en plak de foto erin.
Miek Dekkers

Koop een rol Toblerone (3 kantige chocolade, ze zijn er in klein en groot formaat)
Vouw mooi papier eromheen ( erg leuk is een "mannelijk"' stuk behangpapier) en zet op 2 plaatsen op de doos chocola vast met dubbelzijdig tape. Sluit de verpakking (met plakband) Ga de verpakking nog versieren met sticker, kleine schelpjes, knoopje, stropdasje gevouwen van papier of stof , plaatje, gebakspapiertje etc. (eventueel 3D plaatje)
Laat je fantasie/creativiteit werken
Trouwens ook een leuk idee voor een klein cadeautje voor mannen in het algemeen
Succes
Corrie

De meest succesvolle activiteit die ik de laatste jaren heb gedaan voor vaderdag: Trucfoto's. Deze foto's gemaakt en daar dan een leuk lijstje voor laten knutselen.
Vriendelijke groet,
Anita Groen-Jongkind

Fotolijstjes maken met kleinkinderen foto erin altijd leuk. Van brooddeeg stramien strijkkralen enz
Gr janny

Misschien is het leuk om de kinderen een mooi vaderdaggedichtje te laten leren uit het hoofd. Dit gedicht zetten de kinderen in hun eigen handschrift op papier. Je laat het hen mooi opmaken en versieren. Een lijstje er om heen en leuk inpakken en je hebt een origineel cadeautje. Dit gedicht dragen ze voor aan papa op vaderdag bij het ontbijt, waarna ze het lijstje met het gedichtje aan hun vader geven. Het is handig als je de moeders van te voren in licht, zij kunnen het hele gebeuren dan filmen.Succes verzekerd!
Ik hoop je hiermee geholpen te hebben.
Groetjes Judith Oosterlee.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje