Valentijn ideeŽn

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 125
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik zou graag iets knutselen voor mijn vriend om te laten zien dat ik hem ontzettend graag zie...
mvg Amber


Mijn idee:
1. Koop een mooi glas, (b.v. voor bier, als hij daar van houdt) en beschilder het met glasverf. Neem een motief waar hij iets mee heeft, of schilder een leuke tekst (zoek op internet naar b.v. liefde is...-plaatjes)
2. Koop een mooie witte kaars, maak hem 'ruw' door hem met een tissue met water goed af te wrijven. Schilder er dan met acrylverf iets op bijv. tekening/tekst. (je kunt gewoon de 'goedkope' verf gebruiken.
3. Duurt wel wat langer, maar brei een mooie sjaal voor hem!
Corrie van der Steen

Ik weet niet of je iets gaat kopen want als dat zo is koop iets kleins en dan een hartjes kasje maken, moet je een beetje handig zijn maar het is te doen want ik kan het zelfs! :) en dan met 2 deurtjes de 2 delen van een hart zegmaar. en daarin een standaard cadeautje.
succes ermee :)
liefs Marlie

Maak een zelf gemaakte 3d kaart. Of een mooie zelfgemaakte fotolijstje en daar dan een mooie foto van jullie beiden in doen. Je kan ook een mooie collage maken
Groetjes Madelon Meijer

Je kan een soort vriendjes boek maken met een houten kaft en daar een fotoboek van maken.
Succes
Wouke Lans

Ik zou zelf iets kiezen wat een vriend ook kan waarderen: de meeste mannen zitten niet te wachten op knutselwerkjes van handige vriendinnen.
Wat misschien wel leuk is (als hij een bierdrinker is), om een houten kistje te vullen met verschillende bierflesjes en op het etiket van de flesjes lieve teksten te plakken, zoals:
1. Ik denk aan je.
2. Proost, lieve man.
3. Ik hou van jou.
4. Met alle liefde voor jou.
veel plezier.
Natasja de Jong

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop