Verband gebruiken

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 095
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik beschik over gigantische hoeveelheden verband dat ik via een EHBO-organisatie gekregen heb en dat door hen niet meer gebruikt wordt. Ik zoek eigenlijk naar leuke knutselideeŽn om iets met dat verband te doen/maken. Ik dacht dat er iets op het gebied van gips mogelijk was. Wie heeft er een leuk idee?
Het is bedoeld voor leerlingen van het praktijkonderwijs.
Hartelijke groeten van
Christine uit Den Haag


Met verband en gips kun je leuke draadfiguren maken, je kunt het verband door een gipsmengsel halen en dan rondom een draadfiguur wikkelen, lekker smeerwerkje.
Voor een praktijkklas zou je ook met EHBO iets kunnen doen, lotus slachtoffers erbij en ze leren heel wat tips en trucs.
groeten Betsie

Op de school van mijn zoontje werkte ze over het ziekenhuis. ze maakten o.a. een verbanddoos van karton en ieder kreeg die gevuld met echt verband . enz. mee naar huis. Misschien een tip om er van af te komen. Mijn kinderen zijn er ieder geval uren zoet mee.
Ronald.

In de oorlog werden die rolletjes gebruikt om er een leuk zomertruitje mee te breien, bij gebrek aan ander materiaal. Je zou het nu om en om kunnen doen, een richel katoen, een richel verband. Misschien is dat wel iets.
Fia Keesmaat.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje


Andere leuke knutselwerkjes