Verhuistraktatie

Ingezonden door: Martine
Knutselitem nieuwsbrief nummer: 099
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Mijn zoon (11) trakteerde in groep 8 op onderstaande traktatie omdat hij naar het voortgezet onderwijs in het buitenland gaat:
We kochten 25 gelpotten (65 eurocent per pot!). Er waren gele, rode en groene. Op 1 A4-tje 6x de omtrek van de deksel van de gelpot omcirkeld met een dikke permanent stift en daar de volgende tekst (ook met een dikke stift) ingeschreven: Ik verhuis naar (land of stad) - gsm nummer + naam kind.
Dat hadden we een aantal keer gekopieerd en daarna alle cirkels uitgeknipt en vervolgens met prit op alle deksels geplakt. Het zag er heel mooi uit, allemaal dezelfde tekst op de bovenkant van de potjes en de 3 verschillende kleuren van gel gaven een mooi effect.
Alvorens mijn zoon deze traktatie uitdeelde heeft hij voor de klas een korte toespraak gehouden over het waarom hij ging verhuizen. Ze reageerden allemaal (zowel de jongens als de meisjes) heel enthousiast op de traktatie en zo blijft zijn gsm nummer toch nog een hele tijd (tot de pot op is wellicht) in het geheugen van zijn klasgenootjes!

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop