Verhuizen tractatie

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 115
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Wie heeft er een leuk idee om je kind uit te laten delen als het gaat verhuizen? Het gaat om kinderen van de Onderbouw, groep 1 en 3.
Met vriendelijke groet,
Mathilde van Wijk


Je zou verhuisdoosjes kunnen maken. Een kubus maken van papier en daar print of schrijf je 'verhuisdoos' op. Of je maakt er leuke huisjes van, die vaak worden getrakteerd wanneer er iemand gaat verhuizen.
Groetjes, Ilona

Uit karton/ stevig papier kun je allemaal handjes knippen. Als voorbeeld neem je de hand van je zoon of dochter. Deze trek je dan over. Dan kun je aan de hand een armbandje maken met dropveters met chips erom heen. Of van die kant en klare snoeparmbandjes. En aan de vingers kun je dan nog chipsringen doen, of zo'n kant en klare snoepring.
Als je een gezonde traktatie zou willen hebben, dan zou je kunnen kiezen voor een mandarijn waarin je twee satéprikkers steekt met daarin handjes.
Als je een blijvende traktatie wil dan kun je iets heel kleins kopen. Zo kun je bijvoorbeeld voor heel weinig geld een aantal vingerpoppetjes in een set kopen en ieder kind krijgt dan één vingerpopje.
Judith

Kort geleden kregen mijn zoons van een klasgenootje die ging verhuizen een soort geplastificeerd visitekaartje met daarop zijn nieuwe adres en een leuke foto. Er was een gaatje in geponst en daaraan hing een sleutelhanger met een wereldbolletje. Als je snoep wilt geven kan je daar ook een fruit- of dropsleutel aan hangen.
Groet,
Marga

Ik heb laatst leuke sleutelhangers gezien waaraan met een dropveter een snoepsleutel aan gehangen was.
Groetjes Brigitte

Je kunt bijvoorbeeld een sleutel bos maken van snoep: Koop een dropveter, doe daar omheen een aantal snoep sleutels. Je hebt dan een leuke sleutelbos.
Veel succes ermee.
Groeten van Mirjam Pullen.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje


Andere leuke knutselwerkjes