Waspoedernetjes

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 105
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik heb nog altijd de netjes bewaard van waspoedertabletten. Ik heb steeds het gevoel dat je daar iets leuks van kan maken! Maar wie heeft er een idee?
Groeten Wil


Vlindernetje: dat heb ik er van gemaakt. Op de plaats van het koordje doe je een pijpenrager en je maakt er van nog een pijpenrager een steel aan. Van rubber of papier maak je een paar vlinders en je speeltje of spelletje is klaar.
met vriendelijke groet Yvonne Welters

De wasnetjes worden hier vaak gebruikt voor knikkerzakjes. Ook leuk als uitdeelidee, maak er dan een leuk label aan, waar de kinderen hun naam op kunnen zetten.
Succes, groetjes Joke.

Maak een paspartout raampje in je kaart, plak een deel van het netje erover heen, maar dit kan ook met andere gaasachtige netjes. Dit kun je zelfs kant en klaar in de winkel kopen. Beplak de achterkant zodat het er netjes eruit ziet en op de voorkant kun je een plaatje plakken. Bijvoorbeeld, dat gaas is een hor voor een raam, met bloembakken aan de voorkant.
gr. Josette Vlaar

De waspoedernetjes: verf ze in een leuke kleur, (kan in de wasmachine) Doe er potpourri of lavendel in en je hebt een leuk cadeau voor moederdag.
groeten Betsie

Als het is zoals bij de mandarijnen / knoflook netjes kun je ze gebruiken op een kaart, als achtergrond op een uitgesneden cirkel of ovaal.
Succes en groeten,

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop