Yakultflesjes

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 083
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Heeft iemand een idee wat je met yakultflesjes kan doen? Het maakt niet uit voor welke leeftijd maar wel basisschoolleeftijd.
Alvast bedankt,
Marlies


Ik maak van yakultflesjes hele leuke mini bloempotjes. Je snijdt de flesjes over de helft (of welke hoogte je ook wenst). Je keert de bovenste helft van het flesje om en je schildert het een leuk kleurtje!
Groetjes Angelique en suc6 verder!

Ik beplak deze flesjes met bladeren uit de natuur(brede laurier of een ander blad naar keuze). Daarna zet ik er een klein boeketje in. Als je 2 gaatjes maakt bovenaan het flesje en daar dan een touwtje of draad door steekt, kan het flesje ook hangen. Echt wel mooi om zo verschillende flesjes ergens op te hangen of neer te
zetten.
Groetjes Marina

Op de basisschool heb ik ooit een keer verrekijkers en vaasjes gemaakt. Voor de verrekijkers heb je verf, 2 Yakultflesjes, lijm, een touwtje, een halve kurk en een schaar nodig. Knip de bodem netjes uit allebei de flesjes. Plak de halve kurk tussen de twee flesjes en laat het goed drogen. Nu kan je het nog verven of met watervaste stift versieren. Het touwtje hang je eraan zodat je de verrekijker om je nek kan hangen.
Het vaasje spreekt voorzich; mooi versieren en dan wat water en madeliefjes (of andere kleine bloempjes) erin. 3 naast elkaar in de vensterbank ziet er heel lief uit!!!
groetjes van Nadine

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop