Knutsel jouw kat of kitten met papier (Artikel)

Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
Heb je zin om te knutselen maar heb je geen idee wat je wilt maken? Maak een prachtige surprise voor familie of vrienden. Een surprise is een verrassend cadeau, die ook verrassend is verpakt. Er zijn verschillende vormen van surprises. Knutsel bijvoorbeeld een kitten van papier, speciaal voor jouw dierenvriend. Heeft de desbetreffende persoon ook echt een kitten als huisdier? Dan is het natuurlijk helemaal leuk om een surprise te geven van een kitten. Verstop bijvoorbeeld voeding voor de kitten in de surprise. Benieuwd naar de verschillende soorten kittenvoer? Hieronder vertellen we waarom het zo belangrijk is om de juiste voeding te geven aan jouw jonge kat.

Voedsel voor jouw kitten

Ben jij opzoek naar kattenvoer? Het juiste voer voor je kat waar alle ingrediŽnten in zitten die jouw kat nodig heeft. Er zijn verschillende soorten voeding, namelijk voedsel om een gezonde basis te leggen en voeding voor volwassen katten. Kittens hebben speciale voeding nodig omdat ze nog moeten groeien. Het is belangrijk dat de voeding ondersteund in het groeiproces van jonge katten. Kittenvoer moet goed aansluiten bij de levensfase en levensstijl van de kitten. Ze groeien hard en hun spieren en botten zijn volop aan het ontwikkelen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste hoeveelheden te geven. Als je dit niet doet dan kan je kitten problemen krijgen.

Kattenvoer van Royal Canin Kitten is een aanrader! De voeding van Royal Canin stimuleert de groei van jouw kitten en geeft ondersteuning daar waar de kat dat nodig heeft. Het spijsverteringsstelsel is nog heel kwetsbaar bij jonge katten. De voeding van Royal Canin heeft bijvoorbeeld makkelijk verteerbare eiwitten, welke het maagdarmstelsel zo min mogelijk belasten zodat je kitten de benodigde voedingsstoffen uit zijn voer kan gebruiken. Het afweersysteem is nog niet op volle sterkte, antistoffen moeten nog worden opgebouwd en de botten van je kitten zijn nog niet uitgegroeid. Genoeg redenen waarom jouw kitten bepaalde voeding nodig heeft. Verder kun je vaste voeding, natvoer of brokjes geven. Laat jouw kitten wennen met verschillende texturen.

De puntjes op de i zetten

Je hebt nu een inspiratie voor het perfecte cadeau en voor de unieke verpakking. Wil jij jouw cadeau helemaal afmaken? Pak de cadeautjes die verstopt zitten in de surprise in met inpakpapier met een patroon van katten. Dit cadeau, gemaakt van papier is leuk om te maken en daarnaast nog leuker om te krijgen! Daarnaast zal de kitten jou ook zeker dankbaar zijn voor het heerlijke eten wat verstopt zit in de prachtige surprise. Veel knutselplezier!

Tips voor een poes surprise op deze website:
Poes van een kistje
Poezendoos bouwplaat
Maltezer puppy (ook kitten)
© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?

spatje

Meer tips
Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop