Steun Knutselidee

Een website onderhouden kost geld en heel veel tijd.
Maar u kunt mij hierbij helpen en dat kan op verschillende manieren. Zoals ideeŽn met tekeningen en foto's sturen voor op de site of fouten die misschien nog ergens op de website staan doorgeven. De nieuwsbrief doorsturen en mensen vertellen over de site. Ook kunt u een Link plaatsen op uw eigen website. Als u van plan bent iets te kopen of een abonnement te nemen dit te doen via een advertentie op mijn site.
Op al deze manieren steunt u Knutselidee om verder te kunnen blijven gaan op deze weg.

Hoe werkt dat allemaal?

Een idee insturen

Heeft u zelf een leuk idee om op de site te zetten dan kunt u dat aan mij doorgeven. Het liefst met tekening en/of foto van het werkje. Dit kan op verschillende manieren.
Probeer de omschrijving zo compleet mogelijk te maken en vermeld altijd uw e-mail adres. Mocht er later voor mij toch nog iets onduidelijk zijn dan stuur ik u een e-mail met een vraag.

Vertellen over de site

Dit is niet zo moeilijk. Komt u iemand tegen die ook van knutselen houdt, ook kinderen of kleinkinderen heeft en gebruik maakt van internet, vertel dan over www.knutselidee.nl

Link de website

Heeft u zelf een website dan zou ik het leuk vinden als u een link plaats naar mijn website. Dat kan met de naam Knutselidee.nl of met Wim's Frobel Paginas. Beide gelinkt naar de URL https://www.knutselidee.nl
Ik zou het heel erg op prijs stellen.

Nieuwsbrief doorsturen

Bent u lid van de nieuwsbrief stuur hem dan met een klein persoonlijk berichtje door aan kennissen die er ook hun voordeel mee kunnen behalen. Bent u nog geen lid? Wordt het dan nu! Zie de Nieuwsbriefpagina

Een andere mogelijkheid is mijn facebook pagina liken.

Advertentie gebruiken

Op de site staan advertenties en mocht u nu een keer iets leuks zien in een advertentieblok reageer er dan op via deze site.
Wilt u iets online bestellen maar heeft u bij mij geen advertentie daarover gezien of kunt u hem niet terugvinden, dan kunt u ook een e-mail sturen met wat u wilt bestellen of aanvragen. Dan krijgt u de pagina van mij waarop deze advertentie staat en kunt u mij zo helpen.

Iets kopen bij Bol.com

Koop uw hobbyartikelen bij Bol.com via deze website. U krijgt dezelfde artikelen voor dezelfde prijs als normaal alleen krijg ik er een kleine vergoeding voor omdat ik u naar de site gestuurd heb! Voor u geen nadelen dus bestel iets op de Bol.com website.

Foutjes doorgeven

En als laatste zou ik het prettig vinden als u mij fouten op de site zou willen doorgeven. Een spelfout, een plaatje dat niet werkt of een werkje dat gewoon fout omschreven staat. Hiermee kan ik de kwaliteit van de site weer beter maken. Stuur een e-mail met de omschrijving van de fout en op welke pagina die staat.

Bedankt

Ik wil u alvast hartelijk bedanken, voor welke optie u ook kiest!