Vaderdagkaart knutselen

Wat heb je nodig:
  • Stevig gekleurd papier of karton
  • Schaar
  • Lijm of plakband
  • Potlood en kleurpotloden of stiften
  • Optioneel: lint, glitter, stickers of andere decoratieve materialen
Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
Er zijn veel creatieve manieren om een ??knutselcadeau voor Vaderdag te maken! Hier is een idee voor een eenvoudig en persoonlijk cadeau:

Stappen:

Vouw het gekleurde papier doormidden om een ??wenskaart te maken.
Op de voorkant van de kaart kun je een tekening maken van jou en je vader, of gewoon iets wat hij leuk vindt, zoals een sport, hobby of favoriete dier. Kleur de tekening in met potloden of stiften.
Schrijf aan de binnenkant van de kaart een lieve boodschap voor je vader. Je kunt iets persoonlijks schrijven over waarom je van hem houdt, leuke herinneringen delen of bedanken voor alles wat hij voor je doet.
Om het cadeau wat extra's te geven, kun je ook een paar bonnen maken. Knip kleine rechthoekjes of vierkantjes uit het gekleurde papier en schrijf erop wat je vader kan inwisselen, zoals "Een ontbijt op bed", "Een dagje klusjesvrij" of "Een knuffelmarathon". Laat je creativiteit de vrije loop!
Versier de kaart en bonnen met lint, glitter, stickers of andere decoratieve materialen die je leuk vindt. Je kunt ook de envelop versieren als je dat wilt.
Als je klaar bent, geef je de zelfgemaakte kaart en bonnen aan je vader op Vaderdag. Hij zal het gebaar en de persoonlijke touch zeker waarderen!
Onthoud dat het belangrijkste van een Vaderdagcadeau de liefde en waardering is die erachter schuilgaan. Dus maak je geen zorgen als je niet alle materialen hebt of als je knutselwerkje er niet perfect uitziet. Het gaat erom dat je je inzet en laat zien hoe speciaal je vader voor je is.
Tip

  • Veel knutselplezier en een fijne Vaderdag!

© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?

spatje

Meer tips
Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop