Inspiratie voor meer online knutselplezier (Artikel)

Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
knutselinspiratie Geen idee wat u moet doen op een regenachtige dag? Vermaak uzelf en het gezin aan de keukentafel met knutselen door middel van verfkwasten, lijmstiften en kinderscharen.
Geen knutselinspiratie? Zoek eens op het internet of Pinterest. Zoek op ‘knutselidee’ en u kunt voorlopig weer vooruit met inspiratie voor wat betreft knutselen en vele werkjes.

Al doet een schort wonderen, trek als knutselaar geen nieuwe kleren aan. Want knutselen betekent knoeien. Verfkwasten in de oren, lijm in de haren, plakkerig crępepapier op de tafel. Dankzij de vele ideeën die men online dankzij backlinking vindbaar heeft gemaakt voor de fanatieke knutselaar, houdt het knutselplezier niet op. Houdt er rekening mee dat het huis en wellicht de knutselaars vies worden en dat het huis na afloop een schoonmaakbeurt nodig heeft. Dat is het allemaal waard!

Knutseltips delen

Papier, verf, lijm, potloden: allemaal geschikt om mee te knutselen. Voor jong en oud. Maar kleur ook eens buiten de kaders en denk bijvoorbeeld aan slagroom, keukenrollen, sateprikkers, (ongekookte) rijst, of veilige eetbare klei. Doet u dat wel eens dan zijn deze tips meer dan welkom en deze kun je online via de website delen aan de knutsel-liefhebbers, die dankzij de juiste linkbuilding strategie bij de juiste knutselaars terecht komen.

De “knutsel-zoeker” is aan de “knutsel-aanbieder” geplakt door linkbuilding. Wat is linkbuilding? Dit is nagenoeg hetzelfde als knutselen, samen met andere websites. De ene website knutselt een link en plakt deze op de andere website via bijvoorbeeld een blog, in een video of afbeelding. Deze link vanaf de andere website leidt weer naar de website waar de link van afkomstig is. Dit ‘knip en plakwerk’ creëert uiteindelijk meer bekendheid voor de website waar de link naartoe verwijst aangezien er vele andere websites naar deze linken. Hierdoor knutselt Google de website waar vele malen naar gelinkt is naar een hogere positie in de zoekresultaten waardoor het knutselen nog meer gevonden en gedeeld wordt.

Online bewaren van knutselwerken

Na al dat geknutsel en creatief doen wordt er nogal wat moois gemaakt. Deze mogen natuurlijk niet weggegooid worden!
Oplossing? Bewaar deze knutselwerkjes online of sla ze op via een App. Bewaar per persoon digitaal uw knutsel praktijken, tekeningen en kleurplaten. Ga ze delen met familie en vrienden, die op hun beurt weer kunnen reageren wat leidt tot nieuwe inspiratie. Leuk voor de knutselaar en ook voor degene die de knutsel creaties online bewaard, aangezien de knutselaars iedere keer weer terugkomen naar de website om een vervolg te maken aan het reeds gedane geknutsel en tevens scheelt het veel opbergruimte in huis.

Andere oplossingen voor het opruimen van al deze knutselwerken is om ze gewoon als een cadeau voor de eerstvolgende verjaardag van opa, oma, tante of buurvrouw te gebruiken.

En onthoud bij het knutselen dat een koe niet perse zwart-wit hoeft te zijn, olifanten zijn ook zonder slurf hartstikke leuk en waarom moet een appel groen zijn als blauw net zo goed kan? Laat de creativiteit vloeien en blokkeer de vrije geest niet. Daar komen pas echt de leukste knutsels uit.
© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?

spatje

Meer tips
Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop