Koffer vol herinneringen

Wat heb je nodig:
  • Karton.
  • Plaatjes.
  • Lijm.
  • Schaar.
Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
Dit idee is ingezonden door:
  • Ivonne
koffer Je kan een leuke herinnering van de vakantie maken door plaatjes op een koffer te plakken. Neem een groot stuk karton van bijvoorbeeld een lege kartonnen doos en knip hieruit tweemaal de vorm van een koffer. Bijvoorbeeld zoiets als hiernaast. Daarna ga je deze beplakken met allerlei foto's en plaatjes van de mooie vakantiebestemmingen waar je geweest bent. Je kan hier ook vakantie brochures voor gebruiken. Als het koffertje aan beide kanten mooi versierd is dan kun je de 2 delen aan elkaar nieten waarbij je de bovenkant open laat. Hierin kun je dan nog wat grotere dingen stoppen die je van vakantie hebt meegenomen.

Dit knutselwerkje is ook heel geschikt om cadeau te doen aan een juf of meester bij afscheid als het jaar afgelopen is. Dat is tenslotte ook vlak voor de vakantie. De plaatjes op de koffer mogen dan allerlei vakanties zijn en hoeven niets met je eigen vakantie te maken te hebben. Bij het dichtmaken van de twee delen stop je er dan wat lekkers in. Bijvoorbeeld chocolaatjes of dropjes in folie verpakt. Zo kan de juf of meester al in de vakantiestemming komen en je geeft ook nog eens een origineel cadeautje.
Tip

  • Mocht je voor het juf/meester cadeau gaan, dan kun je ook herinneringen van het schooljaar op de koffer plakken en een leuke foto van jezelf.

Nog een werkje in het thema vakantie bekijken?
Munten maken
Verzamelen voor de vakantie
Versier een steen

© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?

spatje

Meer tips
Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop