Zelf een kalender maken

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 051
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik zou heel graag een persoonlijke kalender willen maken van 2003. (of elk ander jaar komend)

Zou je kunnen doe met het programma publisher van microsoft. Je kunt daar kaarten, kalenders, visite kaartjes enz mee maken.
Groetjes Gea

Je hoeft voor een kalender internet niet op hoor. In Word kun je die maken met de wizard kalender en als je de foto's hebt ingescand kun je ze er gelijk opzetten. Je kan de pagina's per maand uitprinten. Ook in works kun je vanuit de agenda kalender blaadjes uitprinten. Voor een verjaardagskalender kun je gewoon een spreadsheet programma gebruiken. Bovendien bieden veel fotobewerkingsprogramma's ook Kalenders.
Groetjes Ellen

Bij de boekwinkels verkopen ze vaak kant en klare kalenders. Hierbij zijn wel de maanden en dagen voorgedrukt, maar de foto's of tekeningen moet je er zelf bij plakken/maken.
En ze zijn nog goedkoop ook!
Groetjes
Saskia

Hallo, ik weet niet of je hier iets aan hebt? Ik heb als ceremoniemeester voor een paar bruiloften een zeer speciale verjaardagskalender gemaakt, bijgaand de instructie
veel succes Bep Heeneman:
Ik heb het op Internet gezet. Zie verjaardagskalender bruiloft

In Word zit een kalender-wizzard.
Ga naar BESTAND (rechtsboven), klik, kies NIEUW, kies ANDERE DOCUMENTEN, kies de kalender-wizard. Je kunt dan een kalender naar keuze maken die ruimte voor plaatjes geeft. De standaard-plaatjes kan je gewoon deleten en er je digitale foto's voor in de plaats doen. Of printen en plakken.
Verder zitten er in Cd-rom's als Print-It een kalenderoptie. Er zijn er meer. Misschien kun je die lenen in een bibliotheek. Leuk idee. Ik heb het (met word) direct uitgeprobeerd en heb nu een leuke familiekalender voor volgend jaar. Bedankt.
Groet,
Marga

Ook kan je met de cd-rom's van Print Master Platina van TLC Domus hele leuke kalenders maken. Dit is wel een duur programma maar je kan er de rest van je leven leuke dingen mee maken. Ik gebruik het zelf heel vaak.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Succes ermee in ieder geval!
groetjes, Karola Pol

Bij de Lidl zag ik afgelopen week een kalender van 2003 liggen waar je zelf foto's in kunt passen. 10x15 of 9x13 de inkepingen zitten er al in dus alleen de foto's er tussen (niks plakken). Ik weet niet of dit je bedoeling was maar toch..
Groetjes Linda S.

Enkele jaren geleden waren mijn ouders 40 jaar getrouwd, er zijn toen veel foto's gemaakt. Enkele maanden later vroeg mijn vader als kado een kalender. Mijn broer en schoonzus hebben toen een weekkalender in de winkel gekocht met een ijzeren draad bovenin. Ze hebben een groot stuk karton genomen en bovenin met lijm een knijper gelijmd. De extra foto's die van het feest over waren hebben ze in stukjes op het karton geplakt en hebben er plastic folie overheen gedaan. Van gekocht kalender hebben ze de achterkant afgehaald en aan de knijper hebben ze de ijzerdraad van de kalender gehangen. Ze hebben op de dagen dat er iemand van het gezin jarig was een klein fotootje van die persoon geplakt.
Mijn ouders kopen nu elk jaar zo'n weekkalender en hangen die in de knijper. Dit is niet wat je zocht maar misschien wel een oplossing.
Met vriendelijke groet
Thea Vink

Lege verjaardagskalenders op Anneke's kaartenwinkel. Je kunt er dan ook leuke 3D-knipvellen bijkopen om de kalender heel mooi te maken.
Anneke

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop